Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Süli Katalin
Köszönöm.
Kőszegi Ernő
Kedves Dolgozók!
A Hotel Arborétum a legjobb választás volt számunkra.Nagyon kellemesen telt el 4 napunk Sárváron.A hotel dolgozóinak a kedvessége fogott meg minket a legjobban.Először jártunk Önöknél, de nem utoljára.Köszönünk szépen mindent!
Oláh Magdolna és Nagy Imre
Kedves Mindenki!
Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást! Igazán kellemesen töltöttünk itt 3 napot, ritka, ahol ilyen kedvesen "bánnak" az emberrel és ilyen segítőkészek:)
Köszönjük! Magdi és Imi
Duráziné Makkai Tünde
Tisztelt Mindenki! Köszönöm a sok információt a szállásról. Április elején mi is idejövünk a családommal , már nagyon várom. TÜNDE
Sas Katalin
Én is szeretném megköszönni az eddig elküldött,szerintem is színvonalas hírleveleket.Nagyon tetszik Sárvár a képek és a leírtak alapján. Jövő nyáron remélem mi is eltudunk majd tölteni Önöknél egy pár napot.Biztosan ez is szerepel a terveink között.Köszönet a jó ötletekért.
Andrási Lőrincné
Nagyon szépen köszönöm az egész évben folyamatosan küldött szinvonalas hírleveleiket !!!
Igazán örömmel olvasom a sárvári híreket, a szálloda ujdonságait, mint Sárváron született, de sajnos onnan messze elkerült levelzőjük.
Remélem egyszer sikerül a hotel szolgáltatásait is igénybe vennünk!

A közelgő ünnepekre kívánok áldott karácsonyt és az új esztendőre sok sikert.
Leveleiket köszönve szivélyes üdvözlettel : Andrási Lőrincné Anni
Bólyi László
Tisztelt Hotel Vezetés! Én és a párom Szeptember utolsó hetét az Önök Hotelében töltöttük Sárvári kirándulásunk alkalmával első alkalommal! Nem bántuk meg,hogy az Önök Hoteljét választottuk a sok szálláslehetőség közül!Szeretnék köszönetet mondani,az udvarias,messzemenökig segitőkész,kedves,vendégszerető kiszolgálásért, amit az Önök munkatársai nyújtottak számunkra!! Felejthetetlen 9 nap volt nekünk ez a Sárvári kirándulás az Önök segítségével!! Köszönjük a hasznos utazási tippeket is, amit a hirleveleken keresztül kaptunk!! Külön köszönetet szeretnék mondani Enikőnek és Lajosnak,a felejthetetlen emberséges,uvarias magatartásukért,segitőkészségükért!!Minden Sárvárra érkező vendégnek szivből ajánlom a Hotel Arborétumot!!Legközelebbi kirándulásunk alkalmával is Önöket fogjuk választani!!Tisztelettel: Bólyi László,Egerág.
Kuczogi István
Felejthetetlen 4napot, /3éjszakát/ töltöttünk párommal a sárvári Hotel Arborétumban.A személyzet tapintatos, udvarias, segítőkész, kedves, a Hotel tiszta, csendes, kényelmes, kiválóan alkalmas pihenésre, feltöltődésre.
Ajánlom mindenkinek,aki csendes,nyugodt pihenésre vágyik.
Goldring Jenő
Csendes,tiszta,környezet optimális felkészülést biztosított a Szombathelyi Maraton lefutására.Az erdmény senior II.helyezés,a cél jövőre újból itt feltöltődni a futásra.
Szerk.:
Kedves Jenő!
Örülünk, hogy mi is hozzá tudtunk járulni ehhez a szép sportsikerhez. Gratulálunk, nagyszerű teljesítmény!
Üdvözlettel: Hotel Arborétum munkatársak
Kauker Attila
Csendes helyen, de mindenhez közel! Kivül belül szép, tiszta, rendezett! Kedves, valóban szolgálatkész személyzet! Én is mindenkinek szívesen ajánlom.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing