Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

KUTASINÉ BELVARACZ KRISZTINA
Köszönjük a szíves vendéglátást, Köszönjük a hotel dolgozóinak a kedvességét,a tiszta ,szép környezetet nagyon elégedettek voltunk a kiszolgálással.
Király György
Köszönjük
Süli Katalin
Köszönöm.
Kőszegi Ernő
Kedves Dolgozók!
A Hotel Arborétum a legjobb választás volt számunkra.Nagyon kellemesen telt el 4 napunk Sárváron.A hotel dolgozóinak a kedvessége fogott meg minket a legjobban.Először jártunk Önöknél, de nem utoljára.Köszönünk szépen mindent!
Oláh Magdolna és Nagy Imre
Kedves Mindenki!
Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást! Igazán kellemesen töltöttünk itt 3 napot, ritka, ahol ilyen kedvesen "bánnak" az emberrel és ilyen segítőkészek:)
Köszönjük! Magdi és Imi
Duráziné Makkai Tünde
Tisztelt Mindenki! Köszönöm a sok információt a szállásról. Április elején mi is idejövünk a családommal , már nagyon várom. TÜNDE
Sas Katalin
Én is szeretném megköszönni az eddig elküldött,szerintem is színvonalas hírleveleket.Nagyon tetszik Sárvár a képek és a leírtak alapján. Jövő nyáron remélem mi is eltudunk majd tölteni Önöknél egy pár napot.Biztosan ez is szerepel a terveink között.Köszönet a jó ötletekért.
Andrási Lőrincné
Nagyon szépen köszönöm az egész évben folyamatosan küldött szinvonalas hírleveleiket !!!
Igazán örömmel olvasom a sárvári híreket, a szálloda ujdonságait, mint Sárváron született, de sajnos onnan messze elkerült levelzőjük.
Remélem egyszer sikerül a hotel szolgáltatásait is igénybe vennünk!

A közelgő ünnepekre kívánok áldott karácsonyt és az új esztendőre sok sikert.
Leveleiket köszönve szivélyes üdvözlettel : Andrási Lőrincné Anni
Bólyi László
Tisztelt Hotel Vezetés! Én és a párom Szeptember utolsó hetét az Önök Hotelében töltöttük Sárvári kirándulásunk alkalmával első alkalommal! Nem bántuk meg,hogy az Önök Hoteljét választottuk a sok szálláslehetőség közül!Szeretnék köszönetet mondani,az udvarias,messzemenökig segitőkész,kedves,vendégszerető kiszolgálásért, amit az Önök munkatársai nyújtottak számunkra!! Felejthetetlen 9 nap volt nekünk ez a Sárvári kirándulás az Önök segítségével!! Köszönjük a hasznos utazási tippeket is, amit a hirleveleken keresztül kaptunk!! Külön köszönetet szeretnék mondani Enikőnek és Lajosnak,a felejthetetlen emberséges,uvarias magatartásukért,segitőkészségükért!!Minden Sárvárra érkező vendégnek szivből ajánlom a Hotel Arborétumot!!Legközelebbi kirándulásunk alkalmával is Önöket fogjuk választani!!Tisztelettel: Bólyi László,Egerág.
Kuczogi István
Felejthetetlen 4napot, /3éjszakát/ töltöttünk párommal a sárvári Hotel Arborétumban.A személyzet tapintatos, udvarias, segítőkész, kedves, a Hotel tiszta, csendes, kényelmes, kiválóan alkalmas pihenésre, feltöltődésre.
Ajánlom mindenkinek,aki csendes,nyugodt pihenésre vágyik.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing