Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Kovács József (Öreg)
Köszönöm tisztelettel ajánlatukat. Szállodájukat még csak kívülről láttam, de nincs kizárva, hogy belülről is megnézem. Kitűnő Cimborám, akinél városukban jártam, sajnos már nem él.
A megye többi városát is megkukkantottam már egyszer-kétszer, de amíg élek, nem szándékozom egy helyben tölteni az életem.
Sok sikert, jó egészséget kívánok Önöknek: Kovács József (Öreg.)
Kálmán Józsefné
Évek óta ide járunk, nagyon jól érezzük magunkat. Udvarias, kiszolgálás, közvetlen, kedves recepciósok.
Kővári Ágnes & Gavló József
2009.12.30-2010.01.01.közötti időszakot töltöttük Önöknél. Nagyon jól éreztük Magunkat. A személyzet és a kiszolgálás tökéletes volt. A szálloda kifogástalan. Máskor is eljövünk, ha lesz számunkra megfelelő időpont és akció, pálinka kostolóval egybekötve. Barátainknak is bátran ajánljuk.
Csonka Istvánné
Csak pozitív és jó dolgokat mondhatok a Hotel Arborétumról,tulajdonosáról, és munkatársairól. A gyermekeimnek vásároltam tavaly karácsonyra ajándékutalványt,amit most szeptemberben vettek igénybe.Mind az ajándékutalvány, mind az ügyintézés gyors, precíz, magas színvonalú volt. A gyerekeim nagyon jól érezték magukat, mindennel elégedettek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, legközelebb is a HOTEL ARBORÉTUMOT fogjuk választani!!!
Kívánunk Önöknek sok ilyen elégedett vendéget.
Üdvözlettel: Csonka Istvánné Pápáról
Tóth István, Felsőrajk
Nagyon kellemes napokat töltöttünk a Hotel Arborétumban. A kiszolgálás magas szinvonalú volt, a személyzet barátságos és segitőkész!Szeretnénk máskor is élvezni a vendégszeretetüket.
Örömmel ajánljuk ismerőseinknek is.Nagyon kellemes élményekkel tértünk haza.
Üdv: Pityu és Kati
Tóth Gábor & Pápai Ildikó
Köszönjük ezt a csodálatos 7 napot a Hotel Arborétumnak. Nagyon meg voltunk mindennel elégedve, amit mit se bizonyít jobban, hogy visszatérő vendégként jöttünk idén, mivel már tavaly is voltunk. Különösen örültünk az utibatyunak, ami nagyon kedves gesztus a részetekről. Remélem még viszontlátjuk egymást
Somogyiné Dr. Gazdag A. Eszter, Tompa
Habár az ország másik végéből jöttünk, de megérte! Ennél kedvesebb, rendesebb hotelt régen láttam. A szoba szép tiszta, a reggeli finom, internet van és még az autónk is biztonságban tudtuk. A személyzet kedves, segítőkész. Nemcsak mi, de a 3 éves kisfiunk is élvezte az ittlétet. Visszajövünk...
Varga Györgyné, Budapest
Kulturált, tiszta, kellemes környezetben csak jól érzheti magát az ember. A hotel dolgozóinak személyre szabott figyelmessége lenyűgöző. Vissza fogunk térni és barátainkat is hívjuk.
Győző Miklósné, Győr
Harmadszor jártunk Önöknél a Hotel Arborétumban. Köszönjük, hogy hozzájárultak kellemes kikapcsolódásunkhoz. Maximálisan meg vagyunk elégedve a mindig kellemes vendéglátással és a szobák tisztaságával is.
Bőszné Czine Ildikó
2009.áprilisában voltunk a szálloda vendégei, 8 nap, félpanziós ellátással. Minden elismerésem a szálloda dolgozóinak, akiknek köszönhettük a kellemes pihenést és a finom házias ételeket.Mindenki nagyon kedves és szolgálat kész volt,nagyon sok útbaigazítást , ötleteket adtak a környék nevezetességeinek a látogatásához.Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlom minden látogatónak, aki a honlapot megnézi, mert a csendes és szép környezetben épült szállodával és a kiváló személyzettel meg lesznek elégedve.Nem utolsó sorban az árakkal is!
Kivánok mindekinek egy szép nyaralást ebben a szállodában!
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing