Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Gergyes István és Felesége
Kiváló az ellátás és az úticsomag remek figyelmesség. Nagyon jó, hogy a szobákban van erkély. A fürdő a felújítás után sokkal jobb lett és a fedett hullámmedence nekünk igazi meglepetés volt.
Németh Zsoltné
Ragyogóan éreztük magunkat. Férjemmel pihentük ki a fáradalmakat az Önök "ékszerdobozában". A munkatársak kedvessége miatt úgy döntöttünk, máskor is visszatérünk.
Bálint Dénes
Nagyon jól éreztük magunkat, elégedettek vagyunk a recepciósok munkájával. A hotel a pihenni vágyókat messzemenőleg kiszolgálja, a reggeli bőséges és választékos volt. Nagyon tetszett a Nádasdy vár és az Arborétum is. Szerencsére jó időpontot választottunk, mert emlékezetes élményben volt részünk a Simon Júdás nap alkalmával. Egyedülálló az országban ez a vásári hangulat...
Sántha Bernadett, Székesfehérvár
Egy nagyon szuper hétvégét töltöttünk itt. Kedves, mindet kielégítő személyzet. Az apró kis csokik, a gyermekeket nagyon lekenyerezték. Köszönjük.
Csomai család
Egy májusi feledhetetlen élmény marad Sárvár nekem, és családomnak.
Pénteken későn érkeztünk, így a vacsorát lemondtuk, ami benne volt az árban. De a személyzet figyelmességének, kedvességének hála vasárnap ezt az összeget a mini bárban fogyasztott üdítőből levonták. Sőt igyekeztek a fennmaradt összeget is levásároltatni velünk (belépők, ajándékok). Köszönünk mindent!
Kívánunk jó egészséget, minden szépet és jót a szálloda dolgozóinak!
Gombos család (14-es szoba)
Ez a szálloda a nyugalom szigete. Rend, tisztaság, mindenki nagyon segítőkész. 3 boldog napot töltöttünk itt. A városban ugyanezt tapasztaltuk. A vár, az arborétum, az éttermek a város csak segítőkészséget tapasztaltunk. Gratulálunk a szállodának és a városnak.
Juhász István
Nagyon jól éreztük magunkat ebben az ember-család-gyermekbarát környezetben. Mindenből és mindenkiből kiérződik a vendégek iránti tenni akarás.
Rácz Krisztina
Nagyon jól éreztük magunkat! Csak pár napot töltöttünk itt, de mindent belesűrítettünk, amit csak tudtunk. Nagyon jó a levegő és a helyi lakosok kedvessége lenyűgözött minket. A szálloda családias, jobban éreztük magunkat, mint egy *****-os szállodában.
Simon Géza
Kiválóan éreztük magunkat az elmúlt napok alatt. Köszönjük a kedvességüket és a színvonalas ellátást.
Oroszvári István
Tisztaság, nyugalom, udvarias kiszolgálás. Az étterem is tiszta és kulturált, bőséges a választék. A környezet csendes, nyugalmas. A hotel teljes mértékben szolgálja a pihenést.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing