Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Krizsán Eszter
Köszönjük a színvonalas légkört, a családias hangulatot és a tiszta szobát, a mosolygást, a figyelmességet, a rántottát a nyugalmat és a kedves kiszolgálást. A fürdő rendezett, aminek a legjobb része a kék színű, négyes csúszda, alig bírtam abbahagyni a nap végén :). Az Arborétum, a Vár és a tó is nagyon szép. Jó választás a pihenni vágyóknak.
Gémné Lávai Katalin
A hotel tiszta, barátságos a személyzet. Bababarát, kisgyermekekkel voltunk itt (4 és 2 éves) és nagyon tetszett nekik is. Csendes helyen, nyugalmas környezetben található. A strand kifejezetten gyermekközpontú, isteni játéklehetőségekkel, csúszdák sokasága.
Nádudvari Ferenc
Nagyon jól éreztük magunkat. Szeretünk idejönni, mert családias, nyugodt a légkör. Barátságosan fogadnak bennünket és a lehetőségekről, kedvezményekről szíves felvilágosítást kapunk.
Tompa Hajnalka
Már többször élvezhettük a hotel kedves dolgozóinak vendégszeretetét. Most sem csalódtunk. Kedves, udvarias, minden igényt kielégítő szállásban és ellátásban volt részünk.
Kovácsay Béla
Kitűnően éreztük magunkat, gyönyörű a szoba. A családias vendéglátás és a kedves kiszolgálás nagyon emlékezetessé tette ezt a néhány napot, amit itt töltöttünk. Legközelebb is itt szállunk meg!
Pordán Lajos
Kedves Hotel!

Igazán remek ötlet volt Önöknél tölteni a hosszú hétvégét. Mind a szállás, mind a személyzet felülmúlta a várakozásunkat, amit nagyon köszönünk. A recepciós hölgyek, továbbá a pincér a munkájukat a ma ritka odaadással végzik, közvetlenségük és alázatuk még kellemesebbé tette az ott tartózkodásunkat. A jövőben is Önöknél kívánunk megszállni.

Viszont látásra!
Balogh Lajosné
Három nagyon kellemes napot töltöttünk az Önök szállodájában megpihenve. Nagyon meg voltunk elégedve a kitűnő a reggeli választékkal, különösen figyelemre méltó, hogy a szobában kellemes meleg volt, minden adott a jó közérzethez. Nagyon köszönjük a személyzetnek és a vezetőségnek. Szeretnénk újra ellátogatni Önökhöz és másokat is erre bíztatni.A várban a múzeumlátogatást mindenkinek ajánljuk és a vár esti kivilágítása pazar látvány volt.
Bundzsák Tímea Roberta ás Nádas Ádám
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon meg voltunk elégedve a szállással és a vendéglátással. Nagyon figyelmesen és kedvesen bántak velünk. Nagyon tetszett a fürdő, de ami még ennél is jobb volt, hogy meglátogattuk a Nádasdy vendéglőt, ahol egy nagyon kellemes estét töltöttünk egy nagyon finom vacsora mellett.
Németh Miklós, Némethné Tiszai Irén
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon segítőkész és kedves. A fürdő nagyon tiszta, rendes. Nagyon szuper az új uszoda és a gyermek élményfürdő. A fürdő közelében nemrég megnyílt rétessarokban nagyon ízletesek a rétesek.
Michl Endréné
Kellemes családi hangulatban töltöttük el ezt a 3 napot. A személyzet igen kedves és odaadó, mindenkinek ajánlani tudom aki nyugodt pihenésre vágyik.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing