Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés
< ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]

Pető István, Győr
Feleségemmel csodálatos négy napot töltöttünk a Hotel Arborétum szállodában. Magas szintű szolgáltatásban volt részünk. A szobák ízlésesen berendezettek, tágasak. Díjazás elfogadható. A személyzet szolgálatkész és közvetlen a vendégekkel. Eredményes és sikeres működést kívánunk!
Tatai József és Felesége, Budapest
Több alkalommal töltöttünk el kellemes napokat a Hotel vendégeként, és örömmel vettük a személyzet rendkívül előzékeny és kedves hozzáállását. Minden igényünket kielégítő a szobák felszereltsége és a reggeli is bőséges és kitűnő. Minden friss és finom! Barátainknak is örömmel ajánljuk a Hotelt.
Finta Elemérné, Ajka
Kellemes meglepetés volt számomra, hogy a hotel dolgozóinak magatartása, természetessége, vidámsága már egy hét alatt is nagyobb gyógyulást hozott lelkiállapotunkban mint a gyógyszereim. Szerettel köszönöm a hotel munkatársainak: Áginak, Enikőnek, Melindának és Lajosnak, hogy természetesek és emberiek...
Réti Jenő, Veszprém
Köszönet a szíves vendéglátásért! Szívből kívánok Önöknek az üzleti életben további sok sikert, örömteli, vidám, boldog dolgos hétköznapokat és nagyon jó egészséget. Tisztelettel: Réti Jenő
Jakab Borbála, Budapest
Mivel nem először töltjük el a sárvári hétvégénket ebben a szállodában, mi mást is írhatnék mint csupa jót és jót...
Kisfiamnak is nagyon tetszik, szeret itt lenni, nagyon tetszik neki a személyzet és a kedves és figyelmes kiszolgálás. Minden elismerésünk az Önöké. Köszönjük. Jakab Borbála (Mikolasek család)
Kapornai Györgyné és Kapornai György, Pomáz
Nagyon kellemes három napot töltöttünk a Hotel Arborétumban!
Nagyné Schmidt Henriett
Egy nagyon kellemes, élményekben gazdag kényeztető hétvégét töltöttünk Önöknél. Gratulálok a munkatársaknak a szinvonalas kiszolgáláshoz és a vendéglátáshoz. Mindenkinek ajánlom a helyben igénybevehető masszást és egyéb szolgáltatásokat is. A szabadtéri téli fürdőzés egy kis nyarat hozott az életünkbe.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing