Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
< ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20

Hockné Csonka Sarolta, Balatonfüred
Aki pihenésre, felüdülésre vágyik válassza Sárvárt és a Hotel Arborétumot. Családommal már második alkalommal töltöttük itt szabadságunkat, "visszajárók" lettünk. A környezet kellemes, a hotel barátságos, a kiszolgáló személyzet kedves, udvarias, tájékozott, rugalmas, vidám és precíz. Többször felidézzük az itt töltött napokat.
Molnár Péter, Tápiógyörgye
Nagyon jól éreztem magam. Békés, nyugodt környezetben van és szépek a szobák.
Molnár László, Tápiógyörgye
Nagyon meg voltunk elégedve a szálloda összes dolgozójával. Nagyon kellemesen töltöttük a hosszú hétvégét. Tökéletes környezet a pihenésre.
Szalay Arykán, Kajászó
Udvarias, figyelmes kiszolgálás, apró meglepetések tették pihenésünket teljessé. Köszönjük. Akinek akad pár napja arra, hogy azt pihenéssel töltse el, feltétlenül jöjjön el ide!
Borbély Istvánné
Csodálatos pár napot sikerült Önöknél töltenünk. Ha a barátainkkal beszélünk Sárváron mindenképpen csak ezt a hotelt ajánljuk. Amellett, hogy a hotel kielégítette a felszereltségével, az elhelyezésével, minden igényünket, a személyzet viselkedése, és segítő készsége is maximális volt. Minden megkaptunk, amit elvártunk. Van összehasonlítási alapunk - hiszen ha nem is olyan gyakran, mint szeretnénk - igénybe veszünk szállodai elhelyezést, de Önöknél a vártnál magasabb szintű, igényes szolgáltatásban részesültünk. Köszönjük, és ha tehetjük megyünk máskor is.

Borbély Istvánné
Bernát János, Veszprém
Nagyon kellemes napokat töltöttünk itt feleségemmel. A szoba nagyon kényelmes volt. A kiszolgálás szuper volt, minden óhajunkat lesték és szinte rögtön teljesítették. Az árak is kedvezőek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük szépen!
Ruffné Csada Mónika
Csodálatos három napot töltöttünk Sárváron az önök szálláshelyén.Köszönünk szépen mindent!Ha lehetőségünk lesz visszatérünk!
Gábos Józsefné, Győr
Barátainkkal 3 csodálatos éjszakát töltöttünk el ebben a szép és nagyon tiszta hotelben, első osztályú kiszolgálással. Köszönjük.
Folinusz Sándor, Budapest
Nagyon jól éreztük magunkat és ez köszönhető az Önök hoteljének is. Kellemes környezet, udvarias személyzet. További sok sikert és vendégeket kívánunk Önöknek.
Kovács József, Budakeszi
Szeretek olyan helyen pihenni, ahol tisztaság van és kedvesek a vendéggel. Én nagyon sokat utazgatok, van összehasonlítási alapom ezért nyugodt szívvel állítom, hogy Önök minden téren büszkék lehetnek a szálláshelyükre.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing