Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
< ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20

Sziklainé Szabó Szandra, Halásztelek
Nagyon jól éreztük magunkat a szálloda vendégeként. Szép napokat töltöttünk itt Sárváron, amihez a kellemes és igényes szálloda is hozzájárult. Emlékezetes nászutunk volt. Köszönjük!
Sándor Gábor, Pécel
Nagyon szép tiszta, modern hotel. Mindenki kedves, barátságos! Válasszátok szálláshelyül bátran. Mi a tetőteret általában nem szeretjük, de kibírtuk. Jó nyaralást!
Tóth Béláné, Budapest
A hotelban töltött pár nap alatt csak pozitívan szólhatunk az általunk igénybevett szolgáltatások színvonaláról! Minden tiszta, családias és rendezett, az ellátás jó. A hotel munkatársai rendkívül készségesek, kérdéseinkre kielégítő információt kaptunk, segítenek az eligazodásban. Köszönet a családias légkörért és nyugalomért.
dr Koronczay Miklós, Budapest
A személyzet hozzáállása, kedvessége, segítőkészsége kiváló, a környezet szép és barátságos. További sok sikert kívánunk Önöknek!
Dálnoky Bertalan és Családja, Budapest
A recepciósok nagyon segítőkészek voltak. A szállás tiszta, modern, barátságos. A szolgáltatások magas színvonalúak, pontosak. Jól éreztük magunkat, szeretnénk visszatérni.
Csőreginé Zalatnai Andrea, Budapest
2 éjszakát töltöttünk a szállodában. Minden nagyon szuper volt. A szobák ízlésesen vannak berendezve és nagyon tiszták. A reggeli és a vacsora is bőséges és finom volt. A hotel munkatársai kedvesek és segítőkészek voltak.
Szmrekné Kemény Judit, Budapest
Nagyon meg vagyunk elégedve a Hotellel. Szép a szoba és kedvesek a munkatársak. Máskor is szívesen eljönnénk!
Ledneczki György, Paks
Kedves Szálloda vezetőség és kedves dolgozók! Valóban egy nagyon színvonalas, családias szállodában töltöttünk el egy hosszú hétvégét, szívesen visszajönnénk Önökhöz bármikor és ismerőseink körében is népszerűsíteni fogjuk a szálloda hírnevét. Köszönjük!
Tóth Károlyné, Budapest
Nagyon örültünk, hogy ilyen kellemes környezetben, kedves, családias légkörben pihenhettünk. A városiak nagyon szolgálatkész, barátságos emberek, ilyesmivel ritkán találkozunk. A fürdő és a fürdőben lévő szaunavilág felejthetetlen élményt nyújtott.
Dráfi László, Budapest
Itt mindig feltöltődünk, a klíma és a vendégszeretet egyaránt megfog bennünket. Szinte barátként jövünk már a második alkalomtól kezdődően. Innen üzenjük, hogy nagy köszönet ezért.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing