Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

VendégkönyvAz Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Bejegyzés:
Kérem írja be az itt látható betüket és számokat a megjelenés sorrendjében:


"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást a sárvári Hotel Arborétumnak, hogy a szombathelyi koncert másnapján Sárváron a segítségünkre voltak a zord időjárásban és szállást adtak a zenekarnak!"
(Kunos Tamás - Csík Zenekar)


Előző 10 bejegyzés Következő 10 bejegyzés
< ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20

Májer László, Borsfa
Először jártunk itt, de nagyon jónak találtuk a szobát, a munkatársak segítőkészségét, és nem utolsó sorban a bőséges reggelit. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Besnyi Csaba és Nagy Magdolna, Páty
12 éve járjuk a hazai fürdőhelyeket, városokat. Az általunk felállított 10-es értéklistán a szálló és a város 7-8 as osztályzatot kapott. Ennek a helynek van valamilyen megmagyarázhatatlan vonzereje. Reméljük nem ez volt az első látogatásunk.
Némedi Imréné, Mór
Nagyon jól éreztük magunkat és ha lehetőségünk lesz rá szeretnénk újra jönni. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A szobák nagyon szépek és a személyzet is kiváló. Maga a város is nagyon tetszett. A szállodában szép, tiszta minden.
Bagdi László, Siófok
Nagyon szépen köszönjük ezt a "Kényeztető hétvégét". Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük még egyszer visszatérünk.
Böröndi Károlyné, Dunaújváros
A Hotel Arborétum egy modern hangulatos kis szálloda Sárváron. Szállást lehet foglalni telefonon is és nagyon jó, hogy az üdülési csekket minden szolgáltatásra, vacsorára italokra és fürdőbelépőre is elfogadják. Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel. A szálloda minden dolgozója rendkívül kedves. köszönjük.
Bánfai Anikó, Érd
Most jártam itt a szállodájukban először, s bár a várost már ismertem, nagyon jól éreztem magam. Kifejezetten örültem annak, hogy az utat a hírlevél segítségével nyertem. További minden jót kívánok Önöknek!
Lőrincz Zsolt, Vácszentlászló
Választásunk teljesen véletlenül esett a Hotel Arborétumra, mivel még sosem jártunk ezen a környéken. A szálloda a város központjában van, mégis csendes, nyugodt helyen, bármi könnyen elérhető. A szoba kényelmes, praktikus, a reggeli bőséges és változatos, az itt dolgozók segítőkész, barátságos emberek. Köszönjük a 20. házassági évfordulónk alkalmából az itt eltöltött kellemes napokat.
Nagy Erika, Gödöllő
Rendkívül kellemes szálloda, kedves a szálloda személyzete. Szívesen jövünk ide amikor csak tudunk.
Szombathy Iván, Budapest
A tisztaság és a kiszolgálás elsőrendű, szép a környezet. Kellemes pár napot töltöttünk itt.
Kádi József, Békéssámson
További sikereket kívánok Önöknek. A munkatársak ajánlatai minden szempontból nyerőek voltak (látnivalók, étterem ajánlat, fürdő, masszőr). A hotel és környéke szép, nyugodt pihenést biztosít.
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing