Hotel Arborétum
9600 Sárvár,
Medgyessy F. u. 20.

Tel.: 06-95-520-630
Fax: 06-95-520-650
E-mail: info@hotelarboretum.hu
 
Ajánlatkérés, foglalás
E-mail
Partnereink
Vendégkönyv
Kapcsolat
Cikkek, érdekességek
Fórum
Gyakori kérdések
 
 
 


OTP Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!

MKB Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!K&H Széchenyi
Pihenő kártyát
elfogadunk!


Lyoness
Cashback
kártyát elfogadunk!
Főoldal  Szálloda  Szolgáltatásaink  Árak  Programajánló  Képgalériák 

SzolgáltatásainkSegítség! Az üdülési csekkem rövidesen lejár!


Ön nem érzi úgy, hogy pénzt dob ki az ablakon, mert rövidesen lejár az üdülési csekkje és szinte biztos abban, hogy már nem fogja tudni felhasználni azt?


Nagyszerű dolog ha Ön üdülési csekket kapott a munkáltatójától, vagy ha saját vállalkozása van akkor üdülési csekket vásárolt az Üdülési Szolgálattól. Viszont könnyen előfordulhat, hogy már annyira közel van a lejárata, hogy Ön úgy érzi nem fogja tudni felhasználni vagy ha mégis akkor a kapkodás miatt olyan érzése lesz, hogy elszórta a pénzt.


Az üdülési csekk a rajta feltüntetett ideig (a gyártástól számított egy évig) használható fel. A lejárt üdülési csekk visszavásárlására nincs lehetőség, vagyis Ön nem juthat készpénzhez a lejáratot követően. Abban az esetben, ha közeleg a lejárat ideje és Ön még nem döntötte el mikor használja fel a csekket, akkor két dolgot tehet:

1. Belekezd egy adminisztrációs procedúrába, vagyis lejárati határidőn belül – figyelem: még érvényesnek kell lenni a csekknek – egy erre rendszeresített űrlapon kéri a csekk cseréjét, ami praktikusan az újragyártását jelenti. Ebben az esetben Önnek kell kezdeményeznie a cserét, majd befizetni az Üdülési szolgálatnak a kezelési költséget, ami a megmaradt (hosszabbítandó) csekk névértékének 10%-a (+ÁFA), de minimum 1.000 Ft (+ÁFA). Az újragyártással kapcsolatos kezelési költségek tehát Önt terhelik - vegyis egy időigényes, körülményes folyamat indul el!


Van azonban ennél jóval egyszerűbb és kényelmesebb lehetősége is Önnek, mégpedig a következő...

2. Nálunk a hotelben egészen a csekken szereplő lejárati év végéig fel tudja használni. Pl. ha ma 2011. február 15-e van és a csekk 2011. február 19-én jár le, annak ellenére 2011. december 27-ig fel tudja használni azt. Egyszerűen annyi az Ön teendője, hogy lejárat előtt eljuttatja nekünk a csekket - hogy pontosan hogyan arról mindjárt lesz szó - Ön pedig ráér később kényelmesen megtervezni az üdülését. Nincs további kezelési költség és nincs adminisztrációs díj sem.
 

"Köszönöm! És én már megtettem... Rendesen működik a dolog, nagyon köszönöm Önöknek. Most már csak egy időpontot kell találnunk...
(Sashegyi József)

Nem lenne jobb mégis kényelmesen megtervezni egy pihenést ahelyett, hogy az utolsó pillanatban elhamarkodottan, pánikszerűen felhasználja valahol? Nem  is beszélve arról az egyébként törvénytelen dologról, hogy valakinek megpróbálja töredékáron eladni azt. Nem érezné úgy, hogy ezzel pénzt veszít?


Ha szeretné a lejárat évének végéig felhasználni rövidesen lejáró üdülési csekkjét és szeretné kényelmesen megtervezni az üdülést, akkor az alábbi módon tudunk segíteni Önnek:

Hotelunkban lehetőség van arra, hogy az üdülési csekkel előre kiegyenlítse a szállást, így nem kell az utolsó pillanatokban a lejárat előtt minden mindegy alapon elköltenie azt.

Ebben az esetben az Ön teendője a következő:

1. Juttassa el nekünk postán, vagy egyéb módon az üdülési csekket még a lejáratot megelőzően (figyelem, fontos: kérjük a csekket írja alá). Címünk: Hotel Arborétum, 9600 Sárvár Medgyessy F. u. 20.  Ha postai úton küldi, mindenképp javasoljuk, hogy ajánlott vagy tértivevényes küldeményként, vagy ami még biztonságosabb, értéklevélben adja fel (ennek egy picit magasabb a postaköltsége). Hogy pontosan mi is az értéklevél, erről minden postán tudnak Önnek információt adni.

2. Fontos, hogy a későbbi kapcsolattartás miatt adja meg telefonszámát, pontos címét
(és esetleg email címét is).

3. A csekkek beérkezését követően
a csekkek értékének megfelelően számlát, és részvételi jegyet állítunk ki az Ön - illetve a csekk tulajdonosa - nevére.


4.
  A számla eredeti – Önt megillető – példányát és annak másolatát a részvételi jeggyel együtt elpostázzuk Önnek. Ön pedig a másolatot aláírva visszaküldi nekünk (postán vagy faxon).


Ne ijedjen meg, ha elsőre körülményesnek is hangzik, nagyon egyszerű dologról van szó.
Az Ön teendőiről az általunk feladott postai csomagban pontos instrukciókat is adunk, de természetesen munkatársaink is várják az Ön kérdéseit a 06-95-520-630-as telefonszámon. A kiállított részvétel jeggyel Önnek lehetővé válik, hogy 2011. december 27-ig, az Ön által átadott üdülési csekkekkel megegyező értékben igénybe vegye hotelunk szállás- és minden más szolgáltatását (fürdőbelépő, masszázs, félpanzió stb.). Így nyugodtan megtervezheti pihenését, az éppen alkalmas időpontot pedig kiválaszthatja és később is lefoglalhatja.Ha tehát maradt még kérdése akkor kollégáink a 06-95-520-630-as számon várják hívását, ha pedig emailt küld, akkor az info@hotelarboretum.hu email címet használja. Köszönjük.


Olvassa el mit mondanak erről azon Kedves Vendégeink, akik már éltek ezzel a lehetőséggel:


"Nagyon örülünk, mikor olvastuk, hogy hamarosan lejáró üdülési csekket is be lehet Önöknél ilyen formában váltani! A csomagküldés mindig időben megtörtént"
(Lukács Roland)

"Maximálisan elégedett vagyok a gyorsaságukkal és a korrektségükkel. A csomagot időben, gyorsan megkaptam és kedves gesztus volt a reklámajándék is"
(Tóth-Bodrogi Edit)Visszalépés az előző oldalra
9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.
Tel.: 06-95-520-630, Fax: 06-95-520-650
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing